PERHATIAN : Sila baca dengan teliti, teknik ini anda harus guna!
Abd Rahman - 0177082160 - hai@futurebarrel4u.com

Assalamualaikum dan hai!

Terima kasih saya ucapkan kerana sudi meluangkan masa anda untuk mencari-cari peluang yang boleh menambah baikkan kehidupan anda. Tahniah saya ucapkan kerana anda berada di laman web yang tepat sekali.

Nama saya Abd Rahman Jamaan. Saya seorang internet marketer sejak 2006 dan unit trust consultant sejak 2007. Saya meraih pendapatan pasif yang mungkin anda tidak dapat jangkakan dengan pelaburan @ investment. Alhamdulillah saya banyak terdedah kepada ilmu-ilmu kewangan dan teknik yang boleh menggandakan pendapatan saya.

Saya ada banyak sebab kenapa saya harus belajar dan melabur. Saya rasa anda pun sama. Jika tidak, anda harus mempunyai sebab anda sendiri kenapa anda harus menggandakan pendapatan dan wang simpanan anda.

Anda boleh ketahui siapa saya (Abd Rahman) --->Klik Di Sini


 


 

Ya pada zaman sekarang ini, seseorang itu boleh menjadi individu yang berilmu dan berharta bukanlah hanya pada faktor nasib. KINI STATUS JUTAWAN ITU MERUPAKAN SATU PILIHAN!

Ianya bukan lagi atas faktor nasib seperti pada zaman dahulu keranya kebanyakan orang kaya kerana keluarga mereka yang terdahulu sudah memang kaya.

Zaman sekarang sudah jauh lebih maju dan banyak peluang yang ada di depan mata dan ada juga yang perlu dicari. Apa yang membezakan orang-orang pada zaman sekarang adalah ILMU, KEBOLEHAN & MASA.

Sudah tentu orang yang lebih bernasib baik adalah orang yang awal menuntut ilmu dan cepat mengambil peluang.

 

 

Sekarang, 80% jutawan di dunia ini asalnya adalah orang kebiasaan saja dan bukan berasal daripada keluarga yang kaya raya. Hari ini untuk menjadi seorang JUTAWAN adalah bergantung kepada pilihan kita dan bukan pada nasib!

 

Ya saya rasa anda pasti berimpian suatu hari nanti anda boleh memperoleh keuntungan yang lebih tinggi jika menyimpan duit di dalam bank. Anda teringin sangat untuk mempunyai dua atau tiga akaun Fix Deposit yang boleh memberikan pulangan lumayan.

Namun rata-rata akaun Fix Deposit di bank-bank tempatan memerlukan simpanan yang sangat tinggi. Sekurang-kurangnya RM30,000 - RM40,000 untuk satu akaun Fix Deposit. Malah pulangannya pula hanya setahun sekali, keuntungan 8% - 15% sahaja.

 

 

Ada Fix Deposit yang rendah modalnya, tapi keuntungannya pula sekadar 1% - 4% setahun. Jika anda invest RM1,000 maka genap setahun anda akan peroleh RM1,040 sahaja!

Jangan risau, saya tahu di mana anda boleh raih keuntungan Fix Deposit 25% - 40% dalam tempoh hanya 15 hari berkerja! Anda mahu keuntungan SETIAP 15 HARI BERKERJA RM300 - RM3600 dengan pelaburan Fix Deposit RM1,200 sekali seumur hidup? Kalau ya, baca laporan saya nanti!

 

 

 

Ya sememangnya ramai warga bumiputera yang memperoleh keistimewaan memiliki akaun ASB yang memberikan dividen tetap daripada 7% - 11% setahun. Keistimewaan ini memang dimanfaatkan sebaik-baiknya oleh warga bumiputera yang boleh menggandakan wang simpanan mereka.

Malah ada juga warga yang bukan bumiputera yang sanggup menumpang akaun ASB bukan milik mereka untuk sama-sama meraih keuntungan tetap setiap tahun. Ada pelbagai teknik yang mereka gunakan untuk memanfaatkan simpanan di dalam ASB mereka.

 

 

Namun tidak semua orang tahu cara yang paling pantas untuk menggandakan dividen simpanan ASB mereka sehingga 25% - 40% setiap tahun. Kalau anda ikut TEKNIK PARA JUTAWAN ini, anda boleh meraih keuntungan yang tinggi SETIAP 15 HARI BERKERJA ya bukan setiap tahun.

Tidak perlu tunggu lama-lama sehingga 365 hari untuk meraih dividen daripada pelaburan anda. Lama tu! Jom ikut cara para JUTAWAN!

Anda nak tak simpan RM24,000 sekali sahaja dan raih keuntungan sebanyak RM7,200 SETIAP 15 HARI BERKERJA? Kalau nak, sila baca teknik Future Barrel saya.

 

 FUTURE CONTRACT (JUAL BELI MINYAK MENTAH IKUT KONTRAK)

KEUNTUNGAN 25% - 40% SETIAP 15 HARI BERKERJA!!

 

  

PROGRAM WORLDWIDE YANG SUDAH BERTAPAK LEBIH DARI 15 TAHUN DI LUAR NEGARA, BARU SAHAJA DILANCARKAN DI MALAYSIA DAN PALING HOT SEKARANG (2013). TEMPOH KONTRAK HANYA 15 HARI WAKTU BEKERJA, PADA HARI KE-16 , MODAL DAN KEUNTUNGAN AKAN DIBAYAR SEMULA KEPADA ANDA. JADI ORANG TERAWAL UNTUK MENDAFTAR. UNTUK PASIF INVESTOR, INI ADALAH 100% PROGRAM TERBAIK UNTUK ANDA.

FBC adalah sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan jual beli komoditi minyak mentah di Utara Amerika Syarikat dan Timur Tengah.

Membekalkan platform perdagangan untuk jual beli minyak mentah dengan volume minima. Anda boleh meraih keuntungan daripada perniagaan jual beli komoditi minyak mentah sehingga 25% - 40% setiap 15 hari berkerja dalam masa yang sama menikmati pulangan tersebut berkali-kali selagi modal tidak dikeluarkan.

BAGAIMANA?

- Perniagaan komoditi minyak mentah dengan modal minima (future contract)
- Tidak perlu perkenalkan pada rakan untuk mendapat keuntungan
- Konsep paling terkini - dapat balik modal dan keuntungan (25%) dengan kadar masa yang sangat singkat (15 hari bekerja)

Kontrak Hadapan

Suatu perjanjian Kontrak aset antara pembeli dan penjual pada masa hadapan dengan menetapkan harga pada hari ini (Harga ditetapkan sekarang tetapi barang dikemudian)

 

CONTOH KONTRAK

 


CONTOH:

Pada hari pertama - Anda membuat future contract selama 15 hari waktu bekerja dengan minima RM1200. Pada hari ke-16 modal dan keuntungan (25%) akan dibayar semula kepada anda. Jumlah RM1500. Bayaran dimasukkan terus ke bank pilihan anda pada hari ke-16.

Owner kontrak FBC di Malaysia, Datuk Osman telah menawarkan platform futurebarrel (Malaysia) untuk kita bersama menyertainya dengan modal yang sangat minima mengikut kemampuan anda.

100% PASIF INCOME
JOIN (REGISTER) DAN TUNGGU 15 HARI BERKERJA SAHAJA
MODAL DAN KEUNTUNGAN/BONUS AKAN DIBAYAR PADA HARI KE-16 (WAKTU BERKERJA)
TERIMA BAYARAN, KONTRAK TAMAT DAN BOLEH RENEW KONTRAK SECARA AUTO UTK PULANGAN BERTERUSAN
BOLEH TOPUP MODAL JIKA MAHU UNTUK PULANGAN YANG LEBIH LUMAYAN
PEMBAYARAN MODAL/PAKEJ SECARA CASH/KAD KREDIT

MODAL MINIMUM = USD400 @ RM1,200


Tidak Perlu Menjual Barang, Tidak Perlu Menyimpan Stok, Tidak Perlu Menghadiri Meeting,
Tidak Perlu Menghadiri Kursus

Bukan MLM, Bukan Sistem Pyramid, Bukan Sistem Pairing/Matching, Bukan Sistem Matahari,
Bukan Pelaburan, Atau Saham

Ini Adalah PERNIAGAAN "JUAL & BELI" SECARA KONTRAK YANG TETAP KEUNTUNGANNYA!!!

Tak Wajib Menaja Tak PERLU MENAJA Tak PERLU CARI ORG

TIDAK ADA PENGGUNAAN E-WALLET YANG MERAGUKAN
TAK PERLU PENING NAK JUAL/BELI....KREDIT/POINT..

Duit terus dimasukan ke akaun bank pilihan anda
Terus dapat sms duit dah masuk dalam akaun

PEMBAYARAN KOMISYEN LEVEL 1 HINGGA LEVEL 3 AKAN
BERLAKU BERULANG KALI BERTERUSAN MENGIKUT URUSNIAGA
SETIAP 3 MINGGU.....

TETAPI..

Jika anda memperkenalkan orang menyertai perniagaan ini, FBC akan membayar kepada anda sebanyak 10% dari jumlah modal mereka dan akan didepositkan ke akaun anda selepas 15 hari berkerja.

CONTOH : "Di Panggil ANAK" = 10%"
RON5 RM1200 kita dibayar RM120
RON10 RM2400 kita dibayar RM240
RON30 RM7200 kita dibayar RM720
RON50 RM12000 kita dibayar RM1200

& "CUCU" = 3%"
RON5 RM1200 kita dibayar RM36
RON10 RM2400 kita dibayar RM72
RON30 RM7200 kita dibayar RM216
RON50 RM12000 kita dibayar RM360

& "CICIT" = 2%"
RON5 RM1200 kita dibayar RM24
RON10 RM2400 kita dibayar RM48
RON30 RM7200 kita dibayar RM144
RON50 RM12000 kita dibayar RM240


Bagaimana FutureBarrel boleh memberi pulangan sehingga 25% - 40% dalam tempoh 15 hari berkerja?

FutureBarrel membuat urusniaga Kontrak Hadapan. Ini bermakna, FutureBarrel akan membeli Minyak Mentah dalam kuantiti yang sangat besar sekarang dan menjualnya apabila kenaikan harga minyak mentah sudah mencapai satu tahap yang memuaskan pada pengurus FutureBarrel bagi menjana keuntungan syarikat. Bagi membolehkan anda turut serta dalam urusniaga ini, FutureBarrel telah membuka peluang kepada persendirian kecil seperti anda untuk membuat untung runcit dengan modal yang minimum. Sebagai pembeli, anda hanya berhak menerima pulangan berdasarkan kontrak yang telah dipersetujui antara anda dan pihak FutureBarrel (seperti yang ditetapkan didalam pakej pembelian diatas). Urusniaga hadapan ini dibuat melalui proses yang disandarkan kepada hukum Syarak. Baca mengenai kontrak niaga hadapan Islam disini dan penilaiannya dari perspektif syariah disini.

Masih belum faham??

Baiklah, saya ambil contoh seperti Urus niaga Jagung.

Ahmad menanam jagung sebanyak 300 ekar.

Sebelum Ahmad menanam jagung, Ahmad berjumpa dengan Bakar untuk membeli jagung yang ditanam. Ahmad bimbang harga jagung akan jatuh manakala Bakar pula bimbang harga jagung akan naik. Bakar bersetuju membeli jagung Ahmad dengan harga semasa RM2/kg. Ahmad dan Bakar membuat perjanjian kontrak dan Ahmad mula menanam jagung. Bakar membeli jagung dengan harga RM2/kg walaupun harga naik sebanyak RM4/kg. Ahmad menjual jagung dengan harga RM2/kg walaupun harga turun sebanyak RM1/kg.

Dengan erti kata lain, keuntungan atau kerugian Ahmad ditanggung oleh Ahmad seorang dan bukan Bakar kerana Bakar hanya akan dapat bahagian yang dijanjikan oleh Ahmad seperti persetujuan mereka berdua dalam kontrak tersebut. Dalam kes ini, Bakar tetap untung dan tidak rugi sebab beliau tetap akan dapat bahagian beliau seperti termaktub didalam kontrak urusniaga jagung tersebut. Cuma beliau tidak perlu tahu berapa keuntungan atau kerugian yang ditanggung oleh Ahmad.

 

 Isikan Nama dan Email anda untuk dapatkan Slide Penerangan Perniagaan Jual Beli Komoditi Minyak Mentah Secara Kontrak.

Nama Anda :
Email Anda :
Nama dan alamat email anda adalah selamat bersama kami.

Kaedah Pemerolehan Keuntungan Kontrak

Bagaimana keuntungan dikira dan dibayar....

Contoh....

Setiap satu barrel(tong) minyak mentah harga kontrak bersamaan USD100(RM300)... Perjanjian kontrak di antara FBC(RM1500).. dan pelabur adalah(RM1200)...jadi RM300 adalah perjanjian yang FBC akan bayar kepada pelabur setiap 3 minggu...


Bagaimana fbc mendapat keuntungan dan seterusnya dapat membayar untung dan komisen pelabur?


1 barrel = USD100 (RM300)
4 barrel = USD400 (RM1200)
Harga pasaran minyak dunia contoh pada paras USD107
Jadi USD107.00 - USD100 = USD7 (RM21.00)

USD7 x 4 barrel = USD28
Andaikata USD28 hanya diniagakan utk 10 hari..
jadi USD28 x 10 hari = USD280 (RM840)...
RM840 kemudian akan dibayar untuk...
perjanjian kontrak anda sebanyak RM300...

Jadi...RM840 - RM300 (perjanjian pelabur) - RM120.00 (komisen pengenalan 10%)
maka keuntungan FBC ialah RM420...

Dari keuntungan itu juga akan membolehkan FBC membayar komisyen pelabur di level 2 (3%) dan 3 (2%) setiap 3 minggu...

 

PAKEJ KONTRAK

 


BAGAIMANA MEMPEROLEHI KEUNTUNGAN 30% DALAM TEMPOH 15 HARI BERKERJA?

Sekiranya anda mengambil pakej RON50 iaitu belian kontrak bernilai RM12,000, anda akan menikmati 30% keuntungan daripada modal. Keuntungan atas belian anda adalah RM3,600!!. dan ia akan dimasukkan terus ke akaun anda pada hari ke 16 bekerja. Jadi kira la sendiri berapa singkatnya untuk anda mendapat pulangan modal atas keuntungan belian anda itu. Pastinya menarik..

Pelik?.. Tidak percaya? Tiada yang peliknya.. Sedangkan dagangan matawang asing pun ROI mampu cecah 100% dalam masa yang singkat juga.

Setelah tamat urusniaga pertama. Terpulang pada anda untuk menamatkan atau meneruskan urusniaga seterusnya. Semua dalam satu proses yang mudah dan tidak mengelirukan anda untuk memahaminya..

Anda boleh menambah pembelian kontrak anda pada bila-bila masa dan boleh memperbaharui kontrak secara auto untuk mendapatkan pulangan berkali-kali setiap 15 hari berkerja..ini yang kami cadangkan...

 

 


Ini merupakan Teknik Jutawan yang paling hebat sekali, bagaimana dengan ilmu dan pengalaman yang ada membuatkan wang simpanan yang mereka labur menjadi dua kali ganda banyaknya dalam tempoh 3 bulan - 4 bulan sahaja.

Apa yang paling menarik sekali, mereka menjana keuntungan 100% dalam masa yang singkat dengan hanya menggunakan duit. Jutawan buat duit dengan duit! Mereka tidak melibatkan langsung tenaga dan masa mereka di dalam proses tersebut.

 

 

Saya menjerit berkali-kali "WOW! WOW! WOW!" setelah mengetahui teknik dan medium yang mereka gunakan sehingga bergelar jutawan. Mereka ulang dan ulang lagi untuk menggandakan wang simpanan mereka. Mereka hanya perlukan AKAL, ILMU & DUIT!

Itulah kelebihan orang yang berilmu dan mereka tidak henti-henti mendalami ilmu pengurusan kewangan. Jangan tunggu lama-lama untuk mengetahui cara para jutawan BUAT DUIT DENGAN DUIT!

Anda nak tak melabur RM24,000 sekali sahaja dan raih keuntungan sebanyak RM7,200 SETIAP 15 HARI BERKERJA? Caranya, ambil pakej pembelian kontrak RON50 sebanyak 2 unit... sekiranya ingin keuntungan yang lebih.. ambil pakej kontrak RON50 dengan unit yang lebih besar.. keuntungan akan berlipat kali ganda... pelaburan anda juga akan berlipat kali ganda dalam masa 3 - 4 bulan sahaja. Keuntungan yang anda perolehi akan terus didepositkan ke akaun bank anda selepas 15 hari berkerja.. anda akan diberitahu melalui sms dari syarikat terus ke telefon bimbit anda...

  

 

Bagaimana untuk bermula?

1) Sila pilih pakej dibawah:

--> RON5 modal RM1200 anda dapat RM1500 (untung RM300) berkali-kali setiap 15 hari berkerja

--> RON10 modal RM2400 anda dapat RM3000 (untung RM600) berkali-kali setiap 15 hari berkerja

--> RON30 modal RM7200 anda dapat RM9000 (untung RM1800) berkali-kali setiap 15 hari berkerja

--> RON50 modal RM12000 anda dapat RM15600 (untung RM3600) berkali-kali setiap 15 hari berkerja2) Bank in duit mengikut pekej yang dipilih ke:

Maybank : 164173632578 (Abd Rahman bin Jamaan)

CIMB : 12490087514521 (Abd Rahman bin Jamaan)

Bank Islam: 14162020056766 (Abd Rahman bin Jamaan)

Untuk yang membuat transaksi online, sila masukkan hai@futurebarrel4u.com didalam ruangan email yang disediakan di dalam Maybank2u/Cimbclicks/BankIslam.

Perhatian : Wang yang di transfer ke akaun saya (broker) bukan bermakna saya mengambil deposit. Saya TIDAK akan simpan duit anda. Duit yang di transfer ke akaun saya akan terus dihantar ke akaun syarikat. Ia adalah wang untuk pembelian kontrak Future Barrel dan dalam masa yang sama ia adalah merupakan kemasukan modal. Kontrak Pembelian Pakej boleh didownload daripada Sistem FUTURE BARREL sebaik sahaja akaun anda telah diaktifkan.


Sebagai optin, anda juga boleh menggunakan kad kredit/paypal untuk pembayaran. Sila klik butang "BUY NOW" dibawah:

RON5 >>

Pakej RON5
RON10 >>

Pakej RON10
RON30 >>

Pakej RON30
RON50 >>

Pakej RON50


3) Hantar Bukti Print Screen Pembayaran ke hai@futurebarrel4u.com.

4) SMS maklumat pembayaran dalam format berikut:

pakej RON / nama anda / username / RM / bank / masa / tarikhdan sertakan maklumat untuk pendaftaran seperti berikut :

Username:
Password:
Nama Penuh:
No K/P atau No Passport:
No Telephone Bimbit:
Email:
Alamat:
Nama Bank:
No Akaun Bank:
Nama Pemegang Akaun:Kirim SMS anda ke 017-7082160 - Abd Rahman.Kemudian tunggu sehingga mendapat respon daripada saya dalam tempoh selewat-lewatnya 2 hari bekerja.Bukti Pendapatan Cash dibawah:

 


PAYMENT TERKINI!!.. ON-TIME!!..

 


FAQ1. Bila tarikh peluang ini dibuka kepada umum?

Jawapan: Sebelum ini, peluang ini hanya dibuka pada company-company besar yang bertaraf antarabangsa sahaja, namun kini FUTUREBARREL membuat keputusan untuk membuka peluang kepada umum.

 

2. Adakah urusniaga ini sah disisi undang-undang?

Jawapan: Ya, kerana ia adalah perniagaan jual beli minyak mentah dan dipersutujui oleh kedua-dua belah pihak.

 

3. Bilakah pulangan akan diberikan kepada pembeli?

Jawapan: Pulangan akan diberikan kepada pembeli dalam tempoh 15 hari bekerja (Kira-kira 21 hari dalam bulan biasa).

 

4. Apa yang akan berlaku selepas kontrak tamat?

Jawapan: Pembeli berpeluang untuk membeli semula kontrak yang baru dalam pakej yang sama atau membeli kontrak dalam pakej yang lain.

 

5. Berapa had pembelian kontrak yang dibenarkan?

Jawapan: Tiada had.

 

6. Apa yang akan berlaku jika syarikat mengalami kerugian?

Jawapan: Pihak syarikat telah pun merangka perancangan rapi sebelum berlakunya kerugian. Minyak mentah tidak akan dijual jika harga belian semasa kurang daripada harga pasaran ketika syarikat menbelinya.

 

7. Dimana syarikat beroperasi?

Jawapan: Terdapat 2 cawangan syarikat di Kelantan dan di Singapore.

 

8. Bolehkah syarikat memberi pulangan 25% setiap 15 hari?

Jawapan: Ya, syarikat telah untung banyak dan mampu membayar pembeli. Seperti yang kita tahu, harga minyak akan sentiasa bertambah dari semasa ke semasa, Jadi syarikat boleh membuat keuntungan dengan membuat pembelian secara pukal dan menjualnya pada pungguna.

Anda juga boleh memilih untuk renew kontrak secara automatik setiap 15 hari bekerja.

 

9. Adakah ini Skim Cepat Kaya?

Jawapan: Ini bukan Skim Cepat Kaya, Ini adalah urusniaga jual beli Minyak Mentah menggunakan kaedah Kontrak Hadapan.

 


10. Berapa lama tempoh anda boleh mendapat pulangan?

Jawapan: Selagi syarikat masih menjalankan perniagaan, Anda tetap akan dapat pulangannya.Untuk penerangan lebih lanjut, sila hubungi saya Abd Rahman 017-7082160 Support group di Whatsapp/Wechat disediakan. Jika anda ada sebarang kemusykilan, boleh hubungi saya.

 

 


 

ANDA PASTI TERSENYUM PUAS DENGAN HASILNYA!.. JANGAN TUNGGU ESOK @ LUSA...DAFTAR @ SERTAINYA HARI INI JUGA!... HUBUNGI SAYA SEKARANG!

 


Sekian terima kasih,
Yang Benar,
Abd Rahman bin Jamaan
Admin FutureBarrel4u.com
Introducer: abdrahmanj
017-7082160 Whatsapp/Wechat/SMS/Call

http://www.futurebarrel4u.com


Untuk penerangan lebih lanjut, sila hubungi saya Abd Rahman 017-7082160. Support group di Whatsapp/Wechat disediakan. Jika anda ada sebarang kemusykilan, boleh hubungi saya.

*** PERCUMA WEBSITE PROMOSI JIKA JOIN DGN SAYA.. JOM JOIN CEPAT!!...JGN TERLAMBAT!!..